Zero waste pepernoten

Zero waste pepernoten

december 1, 2020 0 Door Cindy

Ik ben gek op chocolade pepernoten, maar nu we thuiswerken leek het mij niet verstandig om een kilozak te kopen 🙂 Het is al niet gezond om de hele dag thuis achter de laptop te zitten, laat staan als je ook nog een hele rits van die chocolade pepernoten naar binnen werkt. Plus er zit altijd een plastic verpakking om de pepernoten van de winkel, dus ook daar ben ik niet zo blij mee.

Maar de Sint is niet voor niets in het land, dus er mag ook best wel wat gesnoept worden. Omdat we nu meer thuis zijn, heb ik er met mijn ouders een ‘pepernoten-bak-video-bel-afspraak’ van gemaakt 🙂 Vooraf heb ik het recept gedeeld, zodat we allemaal alle ingredienten in huis hadden en dan vervolgens gezamelijk bakken, ieder bij zichzelf thuis.

Het was een erg gezellige activiteit! En daarna hadden we dus ook nog een hele bakplaat vol met lekkere zero waste pepernoten.