Thuiswerken

Thuiswerken

november 17, 2020 0 Door Cindy

Omdat we momenteel thuis werken heb ik in de avonden en weekenden niet zo heel veel zin om ‘s avonds of in het weekend nog meer tijd op de laptop door te brengen. Dus vandaar dat het zo nu en dan wat stilletjes is op onze website.

Met ons is verder alles goed. Afgelopen weekend zijn weer lekker aan de slag geweest in het voedselbos. We hebben weer wat boompjes gepland en het pad (dat ondertussen een klein smal paadje was geworden) weer netjes gezeisd, zodat we er nu weer goed overheen kunnen lopen.

Doordeweeks maken we vaak wandelingen, om toch nog een beetje in beweging te blijven. Omdat we nu niet met de fiets naar het werk gaan en je blijkbaar op het werk toch nog aardig wat stappen maakt (al dacht ik altijd dat dat wel mee viel).

Gisteravond zijn we ook een wandeling gaan maken. Als het donker is kun je helaas geen mooie natuurwandeling meer maken, dus dan maar door de wijken. Maar ook dan kom je leuke dingen tegen. Zo kwamen we gister een voor ons nog onbekende eierautomaat tegen 🙂 Dat was een leuke verassing! De eierautomaat waar ik normaal langs rijd op mijn fietstocht naar het werk is best een eind hier vandaan, dus nu hebben we een nieuw adresje. Zelfs nog met biologische eieren ook.