Milieubewuste vakantie 2020

Milieubewuste vakantie 2020

januari 27, 2020 0 Door Cindy

Het is nog ver weg, maar om mij heen hoor ik al wat mensen over hun vakantieplannen praten. Zelf willen we liever niet meer met een vliegtuig op vakantie, maar we vinden het heel erg leuk om te backpacken en een nieuw land te ontdekken.

Dillema zou je denken, maar gelukkig heeft Europa super veel moois te bieden! 🙂

Ik ben eens wat gaan rondneuzen naar de mogelijkheden met de trein en dat viel me eerlijk gezegd niets tegen! Ja, het kost wel even wat tijd om ergens te komen, maar dat heb je met een vliegtuig ook. Vaak moet je al een paar uur voor je vlucht aanwezig zijn en meestal ligt een vliegveld niet om de hoek van je huis. Daarnaast zitten de stoelen niet al te prettig voor de hoeveelheid uren die je erop moet doorbrengen. In een nachttrein kun je zelfs een bedje reserveren zag ik. Ideaal voor een lange reis.

Dus wij gaan dit jaar voor een milieubewuste vakantie met de trein door Europa. Ik kijk er nu al helemaal naar uit 🙂