Kerst komt eraan!

Kerst komt eraan!

december 14, 2019 0 Door Cindy

Vorig weekend hebben wij de kerstboom opgezet, uiteraard met verlicht met LED lampjes. De boom hebben we hier in de buurt gekocht bij een boer. We hebben gekozen voor een boom met een jute zak waarin de kluit zat verstopt. Het idee is dat we deze boom na de kerst op het land van het voedselbos neer gaan zetten, zodat we volgend jaar weer opnieuw van deze mooie boom kunnen genieten.

Twee jaar geleden hadden we ook een echte kerstboom. Deze hebben we toen hebben in onze achtertuin gezet. Helaas is hij afgelopen zomer dood gegaan. Ik denk dat hij iets te veel voedingstoffen kreeg van de composthoop die ernaast lag… Oepsie!

De versiering in onze kerstboom hebben we een jaar of 5 geleden gekregen van een oude buurman van mijn ouders, deze versiering gebruiken wij ieder jaar weer met veel plezier. Laatst waren we in de tweedehandswinkel en daar hadden ze een overvloed aan kunstkerstbomen, kerstballen en kerstversiering (waar ook flink op geaasd werd 😉 ). Dus mocht je zelf nog opzoek zijn naar kerstversiering: tweedehands is er heel veel te krijgen!

Rond deze tijd krijgt ook iedereen weer een kerstpakket. Sinds vorig jaar kun je bij mij op het werk kiezen. Daar ben ik wel heel erg blij mee. Ik vind het ontzettend leuk om zo’n doos uit te pakken, maar er zitten best wel veel spullen in waar je niet op zit te wachten (en waar veel verpakkingsmateriaal omheen zit). Oftewel, toen we vorig jaar voor het eerst de optie kregen om voor een cadeaubon te kiezen, was ik enthousiast! Ook dit jaar heb ik weer voor de cadeaubon gekozen. Ik denk dat ik daarmee eens mooie kwaliteits sokken ga bestellen 🙂