Groenmoesmarkt 2020

Groenmoesmarkt 2020

maart 9, 2020 0 Door Cindy

Afgelopen weekend zijn we naar de Groenmoesmarkt in Boekel geweest. Ik kom daar nu al enkele jaren met veel plezier. We halen daar elk jaar weer de nodige inspiratie vandaan. Denk bijvoorbeeld aan het idee om een voedselbos te starten, een zeis cursus te gaan doen, etc.

Op de Groenmoesmarkt staan allemaal verschillende standhouders. Stands met bijvoorbeeld fruitstruiken, plantjes, zaden, verschillende soorten pootaardappelen, boeken, honing, ingemaakte waren, bloembollen, kweekkasten, etc. Oftewel het is een walhalla voor iedereen die geïnteresseerd is in groen.

Dit jaar kwamen we op de Groenmoesmarkt een stand tegen met zaden van van allerlei bijzondere soorten. De vrouw achter de stand begon, na Max z’n vraag over welke zaden zij zelf interessant vond, vol enthousiasme te vertellen. Bijna alle zaden die ze verkocht kwamen uit haar eigen tuin. Waardoor ze de planten, waarvan de zaden waren, goed kende en ons hele goede en leuke informatie kon geven.

Uiteindelijk hebben we enkele zaden van interessante planten meegenomen. Binnenkort moeten we dus maar weer eens gaan starten met zaaien ­čÖé