Duurzame vakantie

Duurzame vakantie

november 21, 2019 0 Door Cindy

In de afgelopen jaren hebben we een aantal hele mooie vakanties en stedentrips gemaakt. Qua verre reizen zijn we o.a. naar Thailand, Marokko, Equador, Japan geweest. Heel erg gaaf!

Maar de milieu impact van dit soort tripjes is natuurlijk niet heel erg fijn…

We vinden onze aarde en duurzaamheid super belangrijk en daardoor vinden we vliegen eigenlijk niet meer kunnen. Want aan de ene kant doen we ontzettend veel moeite om duurzaam te leven en energie te besparen. Door bijvoorbeeld met de fiets naar het werk te gaan. En aan de andere kant zou je dan in zo’n kerosine slurper naar de andere kant van de wereld gaan… Dat voelt toch een beetje aan als dweilen met de kraan open, of niet soms? πŸ™‚

Afgelopen jaar zijn we dan ook voor het eerst op fietsvakantie geweest in Nederland (ja, ja allebei op onze elektrische fiets πŸ™‚ ), dat was echt ontzettend leuk en gaaf! Er is zo ontzettend veel te zien in Nederland!Dingen waar je normaal altijd heel snel langs scheurt op de snelweg en waarvan je het bestaan niet eens weet. Zeker iets wat we vaker willen doen!

Naast ons weekje met de fiets zijn we ook met de auto naar Duitsland geweest, daarvan ook deze gave foto. Duitsland is echt mijn favoriete vakantieland! Dichtbij, maar toch echt in het buitenland. Lekker eten, mooie natuur en heel veel lekker gebak! Mmm!! Top bestemming!

Oftewel: dichtbij huis vermaken we ons ook prima πŸ™‚